The Etheric crystal the third tunnel av Radu Cinamar

Radu skriver om en speciell maskin i Irak i en tunnel som kan göra så att man kan resa tillbaka till forntiden och ännu längre

Han och Cezar bygger en kopia med hjälp av olika medhjälpare. De använder en eterisk kristall för att få igång maskinen som de hittade i Irak. Det kostar mycket pengar men de får hjälp med det av Ellinor alkemisten och Midas en programmerare.

Den mest häpnadsväckande som Radu ser finns i det sista kapitlet i boken. Månen som vi känner till den finns inte.

Den skapades av förfäder till Sirianerna som använde ett gigantiskt skepp för att få bort damm som låg som ett täcke över jordytan.

Dammet gjorde så att livet inte kunde utvecklas på jorden. Genom mycket komplicerade uträkningar kunde hon lösa detta svåra problem. De frekvenser som månen gör genom sin noga uttänkta bana har gjort så att livet började blomstra på vår planet

Radu berättar också om att när dinosaurierna dog så var det inte en asteroid som slog ner på Yucatan halvön. Det var istället en planet med samma storlek som Uranus som blev förstörd mellan Mars och Jorden.

Den konstgjorda månen räddade jordens biosfär och planeten. Radu fick inte se hur det gick till säkert pga gudomligt förbud. Jag har läst nämligen att från himlens och Guds befallning var de var tvungna att ta bort dessa djur för de var så stora. Minns tyvärr inte vilken bok det var.

Om malinhallgrensiira

I am a 57 years-old lightworker who has written poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 57 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Detta inlägg publicerades i Spirituality och märktes , . Bokmärk permalänken.