Budskap från den inre jorden och universum av Kristina Landin

Denna bok anses av en som pratar i boken att bli en bestseller, det är inte omöjligt att det blir så. innehållet är kanaliserat till Kristina från den inre jordens befolkning Telos i Mount Shasta och utomjordingar. Har läst en sån bok tidigare men det var många år sedan. De säger att det är dags att komma och hjälpa oss med alla våra problem. Låter otroligt men underbart om det är sant och fyller mig med glädje. Under årtusenden har jorden utvecklats åt fel håll och universums ledare hade börjat att tröttna på oss och det fanns planer på att avfolka jorden och förflytta oss till andra planeter.

Men änglarna bad för oss att flera skulle bli upplysta och så har visst skett. Så de kommer att komma från den inre jorden tydligen men vi vet inte när. Det kan ju inte bli sämre än vad det är så jag välkomnar deras hjälp. Inte för att det kommer att bli lätt men för att det behövs.

”Behovet av förändring på jorden är akut. Ni håller på att förstöra era möjligheter till fortsatt överlevnad. Många av era forskare har insett det men eftersom de ekonomiska intressena tillåts att styra har inte tillräckligt många vanliga människor förstått faran. Forskningen har under långt tid tystats ner eller inte tagits på allvar av de styrande i era samhällen. Det har som tur är bildats olika organisationer som kämpar för att föra fram fakta i frågorna. De blir lyssnade på alltmer och samarbetar med forskarna. Mängder av ungdomar har förstått att hela deras framtid är hotad om inte radikala förändringar av ert levnadssätt genomförs.”

”Så snart att alla människor kan förstå värdet av en ren och vacker planet så kommer det att inträda en ny period av harmoni i Jordens historia. En historia som under lång tid varit präglad av krig och oro. Äntligen ska den nya era som väntar bli till glädje och samhörighet för Jordens alla invånare.”

De säger också att universums ledare tänkte vilket sätt som var bäst att väcka människor på. De kom överens om att en pandemi skulle vara det bästa istället för jordbävningar som hade blivit mycket värre för oss. Det blev så för att vi skulle vakna upp och finna andra värden i livet som familjen t ex istället för ytliga intressen.

Ur Bibeln: ”Och han ska torka alla tårar från deras ögon. Döden skall inte finnas mer och ingen sorg och ingen gråt och ingen plåga. Ty det som förr var är borta.”

Är det orden i Uppenbarelse boken som blir uppfyllda? Svårt att veta eftersom den är så svår att förstå och att sätta händelserna i sitt rätta sammanhang. Men jag skulle bli glad om det vore så.

Ja man blir mållös även om man som jag läst mycket andliga böcker under årens lopp. Detta är nog en av de viktigaste böcker jag nånsin läst.

Om malinhallgrensiira

I am a 57 years-old lightworker who has written poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 57 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Detta inlägg publicerades i Spirituality och märktes , , . Bokmärk permalänken.