Livsförändrande frukter och grönsaker

Jag har läst Kostguiden av Anthony William

En mycket intressant och viktig bok som alla borde läsa för det handlar om vår framtid som är full av olika gifter som vi måste rensa ut ur oss för att kunna leva på denna planet.

Mycket beror på förlegade misstolkade teorier säger han som har pågått i decennier och många har fått lida. För att kunna skydda oss själva och våra kära måste vi veta vad som pågår.

Jag hänvisar också till hans första bok Medial läkning som också är oerhört viktig.

De fyra skoningslösa som han kallar dem är strålning, giftiga tungmetaller, virusexplosionen och DDT.

De har både på egen hand och i kombination med varandra lyckats förstöra våra kroppar,  fått oss att ifrågasätta vår mentala hälsa och driva vårt samhälle till bristningsgränsen.

Det står mycket mer i boken att läsa om det här.

Hur ska vi då göra? Genom att äta något av de femtio födoämnen som beskrivs i boken så kan vi bekämpa dessa faror.

Vi är onödigt rädda för det socker som finns i frukt men det är bättre att minska på det vanliga sockret för det är farligare. Är istället mycket frukt av olika slag och grönsaker. De innehåller solljus som är viktigt för oss eftersom det riktiga solljuset inte har den styrka som det hade för tvåhundra år sedan.

Apelsiner innehåller ett bioaktivt kalcium som inte går att få tag på någon annanstans som omedelbart tas upp av kroppen.

Koriander är den snabbaste och bästa vägen till avgiftning av tungmetaller.

Till varje frukt, grönsak och ört så finns tillstånd som kan mildras vad för känslomässigt stöd man får av dem och andlig lärdom.

Broccoli är ett multivitamintillskott, som dessutom innehåller biotillgängliga spårmineraler och andra näringsämnen som stärker kroppens alla system,  inklusive immunförsvaret.

Det finns också ett kapitel som heter vildmat där han skriver om att vilda blåbär särskilt de som växer i Kanada och USA är återuppståndelsens bär eftersom de tål både kyla och bränder men ändå överlever. Blåbär kommer att bli en viktig medicin i framtiden. När man äter dom så läser deras medfödda intelligens av din kropp, söker efter sjukdom, övervakar din stress och giftnivå och tänker ut det bästa sättet att läka dig. Det är det enda livsmedlet som gör så säger han.

Boken är som ett uppslagsverk som man vill läsa om och om igen. Det står många intressanta och häpnadsväckande fakta i boken om de olika livsmedlen. Köp den för den kommer att förändra ditt liv!

Jag tackar Gud och den Helige Ande för denna viktiga kunskap som kommer att rädda oss om vi använder den väl. Gud älskar oss och vill hjälpa oss.

Annonser

Om malinhallgrensiira

I am a 52 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 52 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Spirituality och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.