Medial läkning

Jag har läst en sensationell bok som heter Medial läkning av Anthony William.

Han berättar att när han var fyra år hördes en röst av en äldre man som sa ”Jag är den högsta Anden. Det finns ingen högre än jag utom Gud”

Han blev naturligtvis både förvirrad och rädd och sprang ut ur sitt rum till sina föräldrar men sa inget om rösten.

Vid middagsbordet såg han gestalten klädd i en brun klädnad och han hade grått hår och skägg. Han bad honom att gå runt bordet till sin mormor och lägga handen på hennes bröst och säga lungcancer. Det visade sig sen att hon verkligen hade det.

Han får veta både sin egen och andras hälsa och insikter om det som låg årtionden före vad som var känt inom medicinen.

Han hade en jobbig barndom och ungdomstid eftersom rösten inte gick att stänga av. Anden sa ”Det är bara en eller ett par människor varje århundrade som får den här gåvan. Det är ingen vanlig medialitet eller synskhet. Och de flesta överlever inte. Det kommer att kännas outhärdligt att inte kunna leva som en normal människa – för att inte tala om en normal tonåring”

”Till sist kommer du nästan inte att se någonting annat än människors lidande. Det måste du på något vis hitta ett sätt att vänja dig vid. Annars är det troligt att du kommer att ta livet av dig”

Vem av oss skulle ha stått ut?  Vilket livsöde! Jag är glad att han har överlevt för att kunna berätta alla de viktiga saker som han berättar i sin bok.

Han har även en hemsida där han bloggar och ger tips på nyttig mat.  Han konstulteras av kändisar som stöder honom med namn och bild.  Han hjälper även läkare och forskare

Han skriver att fibromyalgi, sköldkörtelproblem, SLE m m. beror på Epstein Barr viruset som läkarna inte hittat alla varianter på än. Det finns sex stycken. Det finns förslag på örter, frukter och tillskott som kan hjälpa till att läka ut viruset.

Intressanta ord  om borrelia som finns i femton varianter och det är en myt att man får det genom att man haft vattkoppor.

Han skriver om ADHD och autism att rastlösheten beror på kvicksilver som måste ut ur kroppen. Sedan kommer de att bli lugna igen. Det finns ett naturligt sätt att hjälpa dessa barn och det är inte amfetamin preparat.

Parkinson och Alzheimer säger han också beror på kvicksilver.

Det är naturligtvis upp till var och en att testa de förslag till läkning som finns i denna bok. Jag hoppas på att många kommer att bli friskare av råden som finns.

Författaren har skrivit flera böcker de flesta på engelska förstås men det finns en till översatt till svenska som handlar om frukters andliga betydelser deras verkliga näring. Det blir nästa bokinköp.

Annonser

Om malinhallgrensiira

I am a 52 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 52 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Spirituality och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.