Samtal med naturandar

Jag har läst tre böcker om naturväsen

Naturandar och vad de säger del I

Nya samtal med naturandar del II

 Mer samtal med naturandar del III

skrivna av Wolfang Weirauch

Jag kommer att skriva om en del som jag har läst men inte i den ordning som böckerna är skrivna på. Wolfang Weirauch verkar vara en övertygad antroposof eftersom han pratar väldigt mycket i dom termerna. Den kvinna som han intervjuar i böckerna heter Verena Stael von Holstein och har gått i Waldorfskola.

”Det har ibland sagts att naturandarna uttrycker sig som om de vore antroposofer. Detta beror dock på de människor som ställer frågorna. Om en muslim skulle ställa frågor till dem, skulle naturandarna använda begrepp som används inom islam.

”Verena Stael von Holstein kommunicerar med naturandarna på ett överspråkligt plan. Hon kan inte tala med naturandarna om ting, människor eller begrepp som hon själv inte känner till”

”Varför kommer valar allt oftare till kusterna och dör där?

Vattenanden: Valarnas vägar störs av satellittekniken. Denna skär av förbindelsen med deras kosmos. Valarna försöker nå fram till sitt kosmos igen och simmar till ställen där de måste dö. På så sätt kan de nå fram. Med andra ord: Gruppsjälen kallar valarna tillbaka eftersom de bara kan fylla sin uppgift på jorden på et riktigt sätt om de har god kontakt med sin gruppsjäl”

”Kan du säga hur en blixt uppstår?

Blixten uppstår där hierarkiernas (änglarnas) vilja förverkligas.”

”Vilka uppgifter har eldandarna när det blixtrar?

De måste följa med blixten och rycks med. Då en blixt är den andliga världen i den jordiska världen, måste eldandarna också medverka. Det går inte på något annat sätt.”

Det står också om att regnbågen följs av en ängel när den bildas och att norrsken bildas av änglarna för att skapa något vackert att titta på.

Annonser

Om malinhallgrensiira

I am a 53 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 53 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Spirituality och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.