Naturandar II

”På vilket sätt offrar ni er för elektricitet? (eldandar)

”Vi går igenom en metamorfos; det är svårt att beskriva. I viss mån dör vi in i en djupare materiell nivå.”

”Hur kan man skapa ett nytt förhållande till de nordiska gudarna?

”Genom bön. De nordiska gudarna motsvarar änglaväsen. Det bör vara allmänt känt, men är det inte längre. Man bör vara medveten om att Odin, Tor och Frej och Nerthus vandrar omkring här.”

Wolfang pratar med en ledare för de gröna som ansvarar för trädgården där han bor och är skyddsandar för växterna och några andra platser i omgivningen.

”Fröna drivs uppåt på våren av gnomerna (jordandar) och stöds därefter av undinerna (vattenandar). Själv bildar jag ett skyddsrum kring fröna och den högre växten. Nuförtiden talar man om kanalisering. Jag kanaliserar frönas förbindelse till den högre växten.”

”Vad är den högre växten?

”Den befinner sig ganska långt borta och dess medvetande liknar människans sömntillstånd. Den allt omfattande högre växten är lika mångfaldig som det finns växtsorter. Varje sort har en högre växt. Det finns alltså en tusensköna och en ros. Även varje sorts gräs har en högre växt.”

Annonser

Om malinhallgrensiira

I am a 53 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 53 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Spirituality. Bokmärk permalänken.