Evolutionens steg

Jag har läst boken ”Between Death and Life” av Dolores Cannon som handlar om livet efter detta och de liv som vi lever på jorden.

I boken beskrivs de steg som alla själar måste gå för att utvecklas. Vi börjar som materia t ex en droppe av ånga i jordens begynnelse som står att läsa i boken. Man blir en del av energin runt jorden elementarandar, naturandar som de också kallas som är av vatten, jord, luft och vatten.  Man blir till växter, träd och sedan blir man älva, troll och djur. Till sist blir man en människa.

Det står mer utförligt i boken detta är bara en snabb summering. En mycket bra och intressant bok. Man får lära sig att det finns inget helvete mer än det vi tror finns. För när vi kommer upp till himlen så skapar vi allt vi vill se med våra tankar. Våra gamla föreställningar om hur det ska se ut följer med oss dit. Men sen öppnas våra ögon och vi blir varse att vi har kommit till himlen.

Där  vilar vi ut och förbereder vår nästa inkarnation. Det är bara en stor glädje att få komma hem och vi behöver inte vara rädda för döden för den innebär vår befrielse.

Men vägen dit är inte så kul alla gånger med det lidande som vi känner när vi måste lämna våra nära och kära och ha ont i våra kroppar.

Men de som är döda finns hos oss och tröstar oss fast vi inte kan se dem. De finns hos oss så länge som de behövs. Sedan tittar de nog till oss då och då.

Annonser

Om malinhallgrensiira

I am a 53 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 53 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Spirituality och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.