En ny jord

Det talas om den nya jorden i The Convoluted Universe Book II av Dolores Cannon

De människor som har bestämt i sitt undermedvetna innan de gick ner på jorden att de vill uppleva den nya jorden kommer att göra det. Men det finns i boken de som säger till Dolores att det görs i ordning en ny jord åt oss med allt vad vi behöver och andra som säger att jorden vi lever på blir som ny.

Alla människor som har dålig karma förflyttas i alla fall till andra planeter där de kan gå igenom sina läxor utan att störa friden på den nya jorden.

Det kommer att blir förfärligt för de som lämnas kvar när andra försvinner någon annanstans. Som det står i Bibeln att en del ska lämnas kvar och andra kommer att försvinna.

Vi kommer att behålla våra kroppar ett tag men sen blir vi bara energivarelser. Dolores beskriver att det kommer att vara träd med nyttiga frukter som kommer att bli vår nya föda.

Som det står i Bibeln i Uppenbarelsebokens 21:a kapitel

Och jag såg en ny himmel och en ny jord. Ty den första himlen och den första jorden var borta, och havet fanns inte mer. Och jag såg den heliga staden, det nya Jerusalem, komma ner ur himlen, från Gud, redo som en brud som är smyckad för sin man. Och från tronen hörde jag en stark röst som sade: ”Se Guds tält står bland människorna, och han skall bo ibland dem, och de skall vara hans folk, och Gud själv skall vara hos dem, och han skall torka alla tårar från deras ögon.

Döden skall inte finnas mer, och ingen sorg eller smärta skall finnas mer. Ty det som en gång var är borta.”

Detta är vad många av oss längtar efter jag önskar att vi alla redan vore där. Att alla krig och allt lidande som finns försvinner.

Annonser

Om malinhallgrensiira

I am a 53 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 53 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Spirituality. Bokmärk permalänken.