Kattfolket vid Sfinxen

Dolores Cannon skriver i bok nr två i serien ”Convoluted universe” om ett kattfolk vid ett tempel i Egypten.

Detta tempel stod där Sfinxen står i dag. I detta tempel fanns det prästinnor som sände healingenergi från Gud själv som var manifesterad där genom stenen.

Prästinnorna hade ett stort sjok med tyg runt om huvudet som gick ända ner till armarna och längst fram vid händerna var de behängda med guld. Guldet skyddade de som skulle helas så att de inte skulle skadas.

De kallades kattfolket för att de skickade ut katter med healing på sig som de sedan gav till den människa som skulle ha den. Inte att undra på att egyptierna dyrkade katterna, statyer stod på många ställen i templet och andra platser runt om i landet.

Men katastrofen skedde, den person som Dolores gjorde regressiv tidigare-liv terapi med provade att ge healing utan guldet på sig och en människa dog. Då avrättade man prästinnan och byggde Sfinxen med hennes ansikte på. Templet förintades för det var för farligt att ha Guds egen kraft kvar i stenen.

Under templet i en labyrint ligger det stentavlor som är svårtydda för kattfolket gjorde sitt eget språk. Det finns bara en utsedd grupp som kan hitta och dechiffrera dem. De får inte komma i orätta händer. Detta har jag läst i någon annan bok. Det finns även många långa och farliga tunnlar.

Men det står också i samma bok en historia om en kvinna som minns sig själv som gudinnan Isis men själv sa hon namnet Ezi.

Hon sa att hon kom från planeten Sirius och var mycket ledsen över att hela planeten var så förstörd. Vi hade vår fria vilja till kärlek men inte till det här.

Hon sa att Sfinxen var en begravningsplats för atlantiderna. Lejonet var beskyddaren av gravarna.

Enligt henne så finns inte stentavlorna under Sfinxen utan under den stora pyramiden. Tunnlarna som finns också under den är både långa och farliga. De kan leda till Agartha folket som lever under jordens yta som vaktar och skyddar jorden. För jorden är ett levande väsen.

Ingen av dessa historier kan utesluta den andra vi får se i en framtid hur det förhåller sig.

Annonser

Om malinhallgrensiira

I am a 53 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 53 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Spirituality och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.