Hur jordens människor utvecklades

Det kom varelser från andra planeter som skulle lära människorna om odling av grödor som vete osv för att de inte bara skulle äta kött utan också bli bofasta. Om djuren lärde de ut att de skulle vara vänner  med dem inte bara äta upp dem.

De kunde kunde hjälpa dem t ex i jordbruket. Efter en tid så återvände varelserna efter ett lyckat uppdrag till moderskeppet för att aldrig återvända.

Men på en del ställen gick det snett. Andra varelser som inte hörde till huvudgruppen glömde bort ljuset inom sig och började njuta över att ha makten över människorna och blev giriga. Människorna var mörkhyade men varelserna var de ljushyade.

De gjorde ovanliga saker och lurade befolkningen med tricks. Varelserna glömde bort att de inte skulle stanna. De blev gudarna som sa att de härskade över solen, vinden, regnet och månen.

Rädslan kom över befolkningen och de lydde för annars kunde de förgöras. De blev förslavade. Varelserna blev förlorade i makt som bara människorna skulle ha upplevt.

Jorden var platsen för att uppleva nya saker. De som kom hit för att hjälpa gick ner i en lägre vibration istället för tvärtom.

Jorden var menad att vara en planet dit man åkte på semester som belöning. Det är den vackraste planeten i hela vårt universum. Fysiska upplevelser och känslor är vad den är gjord för.

Dolores Cannon ”Convolute Universe” Bok 1

Jag har att tillägga att jag tror att mediet menade Aztekerna, Maya och Inka för jag har en bok om detta av Mariana Stjerna som beskriver detta. En av dem fick inte återfödas på nytt på jorden för att de hade mördat sin befolkning så brutalt och frångått det rätta syftet att leda folket i ljusets högre vibration.

 

Annonser

Om malinhallgrensiira

I am a 52 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 52 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Spirituality och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.