Förbundsarken

Förbundsarken var en radiomottagare som kunde översätta meddelande från ett högre plan och konvertera det till den fysiska nivån.

Information kunde bli kanaliserad till de som mottog den på ett rätt sätt så att det kunde bli exakt som möjligt.

Det var en gåva som gavs av varelser som assisterade i den planetära evolutionen. Det gavs instruktioner var man skulle placera den så att den skulle kunna bli aktiverad utan att folket såg den. Den blev det under ett täcke som gav mörker. Den attraherade kosmisk energi vilken även i dag omger vår planet.

Dolores fick inte veta var Förbundsarken finns i dag för det vore inte lämpligt sa mediet men det ”är i goda händer”.

Den användes för politiska eller andra syften som kunde vara lämpligt, men det förvanskade dess rätta användning.

Enligt Bibeln så var arken farlig och dödade människor men var inte det i sig själv. Men energin från den kunde döda om man fick en för stor exponering av den.

Detta förhindrade att folket öppnade arken och såg vad som fanns däri. Energin byggde också en aura av skydd omkring den så den skulle bli behandlad med rädsla och respekt.

Det har funnits tre arkar, en försvann i en olycka i en ravin när en av bärarna snubblade. Den ligger i en glaciär och ibland kan människor se den när isen är klar. Den ena finns gömd i en grotta och bara en liten grupp vet var. Den tredje finns gömd i ett bankvalv i en privat bank och personen som äger den är extremt rik.

Dolores Cannon ”Convolute Universe” Bok 1

Annonser

Om malinhallgrensiira

I am a 53 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 53 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Spirituality och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.