Om Atlantis invånare

Atlantisborna manipulerade all energi inklusive gravitation. De byggde med  ljud och tankekraft. Detta var en teknik som de utvecklade tidigt under barndomen och framåt. De leviterade flög på en matta ibland för att transportera föremål. Att levitera görs fortfarande i Indien och av lamor i Tibet.

De använde kristaller för att kunna tala med det galaktiska församlingen ute i rymden. De såg på ”TV” i sitt inre genom sina psykiska gåvor.

När Atlantis förstördes blev det en psykisk burnout ett mentalt trauma. Deras psykiska center blev förstörda. De vågade inte efteråt utveckla sina psykiska förmågor på många tusen år för att de var rädda för att det skulle hända igen.

Legenden om Minoraurus kan vara sann. Atlantiderna gjorde genetiska experiment att göra människor till djur. Men det blev farligt eftersom individerna inte visste vilken identitet de hade till slut. Det förbjöds och det bröt också mot den universella lagen om hur jorden skulle utvecklas. Det blev sjukdomar i DNA:t också som var allvarliga.

Det var det som blev deras fall att de experimenterade med livskraften.

De var kalla, grymma och arroganta. De skapade djur med delar av en människa t ex en giraff fick ett människoansikte med tankekraft och det var väldigt plågsamt för djuren att uppleva. De såg sig som högre än djuren och att de inte hade någon själ. Vi kan starkt ifrågasätta de djurförsök vi gör idag. Är de nödvändiga och ser vi inte att djuren har en själ idag? Bättre än atlantiderna men det borde användas mer datorsimuleringar istället för djurförsök. Annars är vi inte bättre än de.

Trancemediet fick se hur atlantiderna ställde upp de halvmänskliga djuren i en arena och slaktade dem vilket som ni förstår var fasansfullt för mediet att se. Människorna var helt tysta och sa ingenting under tiden de kände sig bara underhållna. Sorgligt vilken likgiltighet de visade.

Men de använde också de genetiskt utvecklade varelserna som tjänare i hushållet och där var de som familjemedlemmar.

Men det som också bidrog till deras fall var också ett livsfarligt experiment med jordens kraft. De gjorde djupa sprickor i jordskorpan och använde kristaller, inriktat solljus och djup koncentration. De försökte att få kraften från den smälta kärnan i jordens inre för att försöka använda den som energi. Men det blev katastrofalt, det blev stora lermassor som blev liggande i hundratals år efteråt så att man inte kunde åka med båt där. Deras rike anses ha legat i hela den atlantiska oceanen.

Allt detta enligt Dolores Cannons bok ”Convoluted universe” bok nr 1

Annonser

Om malinhallgrensiira

I am a 53 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 53 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Spirituality och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.