Var kommer sjukdomarna ifrån?

Enligt Dolores Cannons bok ”Keepers of the garden” så blev vår planet full av liv tack vare olika forskare som kom från olika planeter som hade mandat från andevärlden dvs Gud själv att se till att frambringa liv.

De lämnade planeten i perioder för att jorden skulle växa till sig vad gäller både djur och växtliv. Men de har alltid varit hos oss för att hjälpa oss och jorden men i tysthet.

Så Darwins teori stämmer inte riktigt, Gud, rymdvarelser och evolutionen arbetade tillsammans för att skapa allt.

Tyvärr inträffade en katastrof när jorden var väldigt ung, en meteor föll ner och smittade jorden med virus och bakterier som var väldigt skadliga för oss.

De blev väldigt ledsna och bedrövade för det här ville de inte skulle hända jorden när den hade skapats och blivit så fin.

Så tro det den som vill, de flesta sjukdomarna som vi lider av beror på detta.

Men vi är bra på att skapa våra egna sjukdomar genom luft och miljöföroreningar. Jag har läst i en av böckerna som Dolores Cannon skrev om Nostradamus att han sa att forskare i ett hemligt laboratorium skapade AIDS men att det mörkades väldigt snabbt.

Men i dag den 31/10 i Dagens nyheter skriver Karin Bojs att de konspirationsteorier som funnits inte stämmer. De har med ny forskning lyckats se att AIDS har funnits sedan 1920-talet i Kongo och kom till USA på 1970-talet.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som är sanning eller inte. Alla får bilda sig en egen uppfattning.

Men värst var det för alla människor som dog över hela världen och de anhöriga som led svårt av att se de sina dö. Men det allra värsta är att sjukdomen fortfarande finns kvar trots alla bromsmediciner. För alla har inte råd att köpa sånt i fattiga länder. Hoppas att de kan bota sjukdomen under vår livstid.

Annonser

Om malinhallgrensiira

I am a 53 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 53 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Spirituality och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.