Utomjordingar

Jag läser nu ”Keepers of the garden” av Dolores Cannon.

Hon får kontakt med en ung man som inte mår så bra som har haft problem i hela sitt liv med att passa in.

Det visar sig att han är på jorden för första gången han är en utomjordning som har levt på en annan planet. Han kom hit genom de regressioner som jag läst nu senast hit frivilligt för att hjälpa jorden. Det är många som gör det.

För jorden får inte förstöras det skulle leda till att andra själar inte skulle kunna utvecklas åt rätt håll genom att få leva på vår planet. Vår jord är i sin ungdom och hela galaxen skulle påverkas negativt om det hände oss och jorden något.

Han talar också om våra rädslor det är något som är som en smitta som inte får komma ut till resten av galaxen. För alla andra varelser lever fulla av tillit och de skulle kunna krossas känslomässigt om de fick del av det som vi känner.

Vidare så säger han att Washington monumentet byggdes med en pyramidtopp genom undermedvetna kanaliseringar från den andevärlden.

Det är jordens enda antenn där alla våra bröder och systrar hör vad som händer på vår planet. De hörde och kände atombomben vid Hiroshima som plötsligt genom smällen störde alla förbindelser för ett slag. De hörde när John F. Kennedy dog och kände bestörtning precis som vi. Detta är ju skrivet i boken eftersom boken gjordes i Amerika.

Annonser

Om malinhallgrensiira

I am a 53 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 53 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Spirituality och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.