Nostradamus och polskiftet

I bok nummer två om Nostradamus beskrivs ett polskifte som kommer att äga rum i en avlägsen framtid. Även Edgar Cayce har sett det tydligen.

Anti-Krist kommer att tro att han äger inte bara världen utan även Moder Jord men där har han fel. Hon kommer att låta vatten översvämma honom så att han dör. Även alla andra också tyvärr men många kommer hinna fly och rädda sig högre upp genom att de andliga förmågorna som föraningar har börjat komma tillbaka som en förmåga hos oss människor.

Av södra Sverige blir inte mycket kvar, norra delen är det som finns kvar. Det finns kartor i boken som har framställts av Dolores Cannon och hennes mediums erfarenheter i trance.

Edgar Cayce gjorde tydligen också kartor men de har jag inte sett.

Människan kommer att börja bli rymdresenärer och bilda kolonier på ex Mars och Månen och träffa rymdvarelser från andra planeter för det finns inte så många platser på jorden att bo på.

Det känns inte kul att läsa det här att alla gamla länder ska försvinna men detta verkar vara något som ska ske. Jag ber att det inte ska bli så översvämmat.

 

 

 

Annonser

Om malinhallgrensiira

I am a 53 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 53 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Spirituality och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.