Nostradamus bok nr två

Nu läser jag bok nummer två och det är fortfarande lika fascinerande. Jag har inte läst färdigt än men det är två saker som jag vill delge.

Det finns en astrolog som heter John i boken som hjälper Dolores med den astrologi som Nostradamus nämner i sina quatriner. Dolores hypnotiserar honom och han kommer till Akasha biblioteket där all kunskap finns om allt och det liv som vi lever nu och de föregående.

Han träffar en vakt som vet att han vill komma i kontakt med Nostradamus och visar in honom i rummet med tapeter. De är väldigt vackra med många vackra färger som motsvarar varje liv som en människa lever. Han åker in på en gyllene tråd som är Nostradamus liv och träffar honom för att få astrologiska klargöranden.

Han lät även John se genom hans obsidianspegel Anti-Krist och den falske profeten.

Anti-Krist verkade vara en otroligt vacker arabisk man med en väldigt stark magnetisk utstrålning. Han blir först en världsfrälsare men ärver  all ondska som har varit sedan jordens begynnelse av den bottenlöst elaka prästen när denne dör den sk falske profeten. Han finns i hans omedelbara närhet och båda har starka psykiska krafter. Men tyvärr så kommer dem att användas till förstörelse.

John såg in i den falske profetens ögon och skakade av rädsla. Detta gjorde mig också oroad för han beskrev hans ögon som en enda stor tomhet som sög i sig allt ljus.

Men vi mobiliserar alla goda krafter för Gud finns och alla hans änglar. Vi kan frukta detta men vi är aldrig övergivna  det finns alltid hopp.

 

 

Om malinhallgrensiira

I am a 53 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 53 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Spirituality och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.