Om Nostradamus profetior

Jag fick tag på en bok på engelska som heter ”Conversations with Nostradamus” skriven av Dolores Cannon.

Hon var en hypnosterapeut som brukade hjälpa många människor med att komma till baka till sina gamla liv genom så kallad regression. Men plötsligt när hon hade ett trance-medium hos sig så gick den personen tillbaka till ett liv som Nostradamus lärjunge. Hon blev väldigt förvånad. Ännu mer chockad blev hon när hon blev kontaktad av självaste Nostradamus.

Han tog kontakt via 1500-talets tidsdimension genom ett spegel där han förde sin ande till en mellandimension där de kunde samtala genom trance-mediet. Mycket fascinerande.

De översatte och klargjorde en del av de verser han skrev, quatriner som de kallas.

Hon testade att han inte var bluff genom att bjuda in två andra trance-medier oberoende av varandra och ställde liknande frågor och de stämde. Så denna bok verkar vara äkta i sin text.

Det finns tre böcker jag har beställt de två andra som bör komma inom kort. Väldigt intressant sommarläsning! Kan rekommendera den första.

Visserligen kan man tröttas ut av de många frågor som Dolores ställer till Nostradamus för hon är väldigt noggrann och ställer enormt mycket frågor som jag inte vet om de är tillräckligt intressanta. Årtalen om vissa händelser som inträffade under 80-90-tal skulle inträffa stämde inte heller, det var nog svårt för honom att riktigt veta i den dimension han var i. Men jag å min sida kunde inte riktigt komma ihåg allt som hände då precis!

Han kom för att varna oss för tecknen för att ett tredje världskrig ska starta. Han vill säga oss dem för att vi ska kunna ha en chans att stoppa det.

Nostradamus säger att Anti-Krist är väldigt slug och kan komma att lura Ryssland och Kina med en ny sorts kommunism som de tycker låter väldigt tilltalande men innan de vet ordet av är de fångna av hans välde utan att kunna fly honom. Han kommer att ta över Asien också. Iran kommer han också att infiltrera.

Han kommer bara att skicka sina kumpaner till länderna ifråga han själv kommer att gömma sig så att ingen kan komma åt honom

666 är hans lösenord på datorn verkar det som och då är en del av Bibelns profetia löst.

Atomkrig med nya atomvapen kommer att härja med många döda. Men det finns en motståndsman en enkel man av folket som kommer att döda honom. Det kommer att ta sin tid dessvärre. Bakterier över New York och London är också besvärliga hot som låter helt fruktansvärda när jag läste det.

Dessutom kommer USA och Storbritannien återigen att rädda oss när det ser ut som allra mörkast precis som de gjorde under andra världskriget. De kommer i början att tro att länderna sluter sig till Anti-Krist frivilligt men kommer sedan att förstå sanningen

Men kom ihåg vi tillsammans kan ändra världen genom våra handlingar, framtiden är inte huggen i sten! Vi kan fortfarande rädda vår värld genom att inte låta en sån här elak människa komma fram.

Annonser

Om malinhallgrensiira

I am a 53 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 53 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Andlighet, Spirituality och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.