Ord från Gud

Boken Själsljus av Carina Solberg rekommenderar jag varmt för alla att läsa. Orden har kanaliserats från Vishetens källa ett annat ord för Gud för mig.

99.

”Rätta dig efter de värden som ger dig den innersta vissheten om dess äkthet och renhet. Du märker det äkta i ditt hjärtas hemvist. Förlita dig på den varma känsla som bara Guds renhet kan skänka. Betänk dig två gånger över hur ditt liv ska levas. Den första gången målar du med milda, klara färger. Du blandar av dessa det oändliga mångfaldets klanger. Den andra vägen är den grå och färglösa vägen. Den förgrämda,  ångestfyllda, skambelagda och trasiga.  Lägg dina framgångar tillsammans med dina tillkortakommanden i ditt arkiv.  Betala priset för din insikt med ett kort av motgång.”

Annonser

Om malinhallgrensiira

I am a 53 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 53 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Spirituality. Bokmärk permalänken.