Om Annunaki i två olika böcker

Änglarnas medicin av Doreen Virtue har ett stycke om Annunaki i sin bok. Jag som har läst denna bok många gånger förut men inte kommit ihåg detta stycke.

”För 300 000 år sedan”, fortsatte han, ”kom folket från Plejaderna, som också kallades anunakis – de som kom från himlen till jorden – till vår planet. Ormen, det vill säga deras ursprungliga form, är i dag vår ryggrad, vårt DNA och vår kundalinienergi. Människokroppen har gudarnas och änglarnas form. Så människan är en blandning av ängel och en orm, eller det högre och det lägre jaget.”

”Människan ska ha tolv DNA-strängar, eller sex par. Men fientliga och kontrollerande inkräktare skadade våra gener för att vi inte längre skulle ha någon direktkontakt med den högsta auktoriteten, vilket resulterade i vår nuvarande dubbla DNA-spiral”, förklarade Nicholas.

Men dess påverkan av vårt DNA kommer att upphöra efter 300 000 år, vilket innebär den 21 december år 2012. Då kommer våra övriga fem DNA-par att kopplas in i igen.

Jag ska samtidigt återknyta till vad jag har läst i en annan bok som heter ”Solens bok – Urverket du” av Lil Hjertström. Jag har skrivit ur den tidigare i år. Kolla gärna arkivet!

Där står att läsa om att planeten har blivit befruktad av forskare från andra planeter under många årtusenden.

Forskarna hade ett slags rymddräkter på sig med ett märke med tre strålar som skulle skydda mot strålning och detta märke liknade tre ormar.

Som sagt detta är spännande historier men att få ihop allt i en helhet är väldigt svårt. Fragmenten av vår tidiga historia som art är fortsatt splittrade tills vi får veta sanningen.

 

Annonser

Om malinhallgrensiira

I am a 53 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 53 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Spirituality. Bokmärk permalänken.