Hur blev vi människor till?

Det kan man fråga sig och det tvistar de lärde om i alla länder och vi vanliga dödliga också.

En uppfattning i denna röra har Lil Hjertström skrivit i sin bok ”Solens bok – Urverket Du” Hon fick en kanalisering via automatisk skrift av en ängel som kallade sig Lucas.

Där påstås det att vi har blivit till genom genmanipulation av forskare till en superras som kallas för Eterianer. Kanske var det deras avkomma som kallades för ”jättar” i Bibeln för de var inte stora men stora i sin intelligens.

Vår planet blev befruktad av olika forskare som kom hit vid fem tillfällen för att se hur utvecklingen fortskred. De stannade i årtusenden för att observera.

Det talas om Edens lustgård, men det var bara forskningssalar där plågsamma saker hände, därför fick hon inte se det.

De sista tolv forskarna skulle skapa en varelse med gudomlig gnista och fann att aporna var lämpligast att forska på. De bestrålade dem så att de tappade sin päls så att de blev ”nakna” som vi säger.

Sedan blev det inte bra förrän forskarna genmanipulerade in sin egen arvsmassa i aporna så det är så som Adam och Eva blev till. Benmärgen från Adam fördes över till Eva ”Hon är av mitt kött” som han sa.

Vågmönstret som såg ut som en orm fanns på forskarnas rymddräkter för att skydda mot strålningen. Att äta av kunskapens träd var att bli medveten om det materiella att de var nakna och utan kläder.

Synden som gjordes var att vissa av forskarna blev övermodiga och gick in till vissa av aphonorna för att göra sig en egen ras, vilket inte var tillåtet. De blev straffade av chefsforskaren med att köras ut i naturen med orden att det skulle göra ont för kvinnorna att föda. Naturligtvis för de födde under nedsövning i forskningssalarna. För männen skulle det bli tufft jordbruksarbete som de inte var vana vid och det står också i Bibeln att de skulle få slita i sitt anlets svett och leva på stoft. De fick det inte lätt.

Så långt denna bok, det står mycket mer men det är väldigt komplicerade saker. Man skulle behöva köpa den men den finns nog bara på antikvariat. Precis samma sak är det nog för May Hedlinds bok.

Som sagt, denna bok känns väldigt logisk på något sätt. Varför skulle vi vara ensamma? Gud skapade vårt universum, men om han behövde hjälp från forskare så känns det inte underligt alls.

Men jag säger inte att jag vet men spekulerar och undrar det gör jag.

Annonser

Om malinhallgrensiira

I am a 53 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 53 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Spirituality och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.