Kanalisering från Ärkeängeln Gabriel

Säga vad man vill om kanaliseringar, det finns de som är äkta och de som är falska. Där måste man gå efter sitt hjärta och höra sanningens röst inom sig. Men denna är som jag känner det en äkta kanalisering från Ärkeängeln Gabriel ifrån den Facebook grupp ”Din andliga vägledare”  som jag är med i. Hon hade aldrig kanaliserat förut och så fick hon detta till sig, helt fantastiskt! Vi tackar dig Gabriel för detta och den stora ära det är att få kanalisera en ängel. Hon delade med sig en del av det hon skrev ned.

Jag Gabriel kommer med fred. Freden börjar i era hjärtan ty där har gudsförnuftet sitt sköte. Det finns inga vi och dem, det finns bara ett. Det är rätt och riktigt att vi alla är ett i Guds namn. Allt liv och all död är helig.

Världen liknas vid en skola men kroppen är skolan och köttet er lärare själen en elev.

Sträva efter högre höjder andligen men glöm ej bort er kropp er skola. Behandla den som om du sökte högsta betyg.

Själar är gnistor av kärlek så när någon säger att man inte kan se kärleken ty man kan inte se känslor håll en spegel för hans ansikte och säg honom att han och alla han möter bär denna kärlek som sin födslorätt. Alla han ser är av kärlek, är kärlek.

Fråga. Vad gör man åt dem som är utan kärlek? Älska dem mer! Älska åt dem! Bemöt inte gliringar och hat med mer av samma sort. Bemöt med ljus och kärlek. Förstå att själen inuti människan är i smärta. Med kärlek förlöses de flesta smärtor och lindras de flesta sjukdomar.

Älska varandra. Visa det med era ögon, vik inte undan, se inte bort. Låt ljuset och kärleken synas i din blick. Den människa som möter din blick kommer då känna i sin egen själ att han blev sedd, accepterad och se kärleken i din blick. Och du har fått en medmänniska att må lite bättre.

Annonser

Om malinhallgrensiira

I am a 53 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 53 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Spirituality och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.