Upplevelse under shamansk healing

Jag kom till  på Norrljus lokal (andlig förening i Norrköping) på deras öppet hus dag för många år sedan. Då alla kan komma och prova på olika saker tarotläsning och healing t ex och föreningen visar upp sig.

Då hände det sig att helaren sa att det hade kommit en stor ängel och rensat i mina chakran som när man rensar en skorsten. Dessutom hade det kommit en kvinna från andevärlden som var klädd i en grön sari. Hon hade levt i Iran det som var Persien då.

Healern förklarade då att jag hade varit healer i det gamla Persien och samtidigt köpman. Kanske det var min fru i det livet som kom och besökte mig? Har tyvärr ingen aning men det gjorde mig både glad och stolt.

Min gärning som healer sträcker sig långt tillbaka i tiden det är nåt som är säkert.

Annonser

Om malinhallgrensiira

I am a 53 years-old lightworker who writes poems in english about the spiritual and the "real" world. I also write about spiritual books that I read. Welcome! Jag är en 53 år gammal ljusarbetare som skriver poesi på engelska om den andliga världen och den "verkliga" världen. Jag skriver också om andliga böcker som jag läser. Välkomna!
Det här inlägget postades i Spirituality. Bokmärk permalänken.